רטינול

רטינול (רטין A)

רטינול מהווה פריצת דרך בתחום האנטי אייג’ינג. הוא מחדש תאים, מעכב את תהליך ההזדקנות ומביא לשיפור במצב הקמטים הקיימים. מאחר ומדובר בחומר מאוד פעיל, ניתן לרכשו אצל קוסמטיקאיות ורופאים בלבד. בקיץ נשים אותו פעמיים שלוש בשבוע ורק בשעות הערב. בחורף נשים אותו מדי לילה על פנים נקיות. במידה ואתם מרגישים גירוי תנו לעור להירגע במשך מספר ימים, וחזרו לשימוש בו בחצי: בשבוע ראשון ערבבו אותו עם קרם הלחות שלכם ביחס של (1:1). כך בעצם תקבלו 50% חומר פעיל. בשבוע השני עברו ל”לילה כן לילה לא” ללא ערבוב. החל מהשבוע השלישי חזרו למרוח אותו מדי לילה ללא ערבוב. תהליך זה למעשה מרגיל את העור לאט לאט לחומר. אבל לא נוותר עליו. הרטינול עושה עבודה נפלאה על העור. תרגישו שיפור בקמטים במרקם העור ותהיו זוהרים.

Post a Comment

he_ILHebrew
0
    0
    סל הקניות
    סל הקניות ריקמעבר לחנות
    דילוג לתוכן